S-a dat polițist pentru a-și șantaja fosta iubita

0
114

Un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi prezentat la domiciliul fostei concubine, având asupra sa un toc și un pistol, iar pe cap ar fi purtat o șapcă inscripționată.

Totodată, la data de 30 aprilie a.c., bărbatul s-ar fi prezentat la domiciliul femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar.

De asemenea, începând cu luna august 2022, acesta ar fi șantajat-o pe femeie, solicitându-i să îi restituie cadourile primite pe durata relației, precum și 30.000 de lei, ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere.

Pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării a fost ridicat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, sub supravegherea unității de parchet competente“, a transmis Poliția Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.