Reținut după ce și-a agresat soția

0
120

Un bărbat din comuna Bălești a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că și-a agresat soția și a încălcat ordinul de protecție.

„Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați direct, de o femeie de 48 de ani, din comuna Bălești, cu privire la faptul că soțul său a revenit la domiciliu, deși împotriva sa fusese emis un ordin de protecție.

Patrula de siguranță publică s-a deplasat la fața locului, stabilind că bărbatul de 48 de ani a revenit la locuința de domiciliu, deși instanța de judecată emisese față de acesta un ordin de protecție pentru 6 luni.

Mai mult decât atât, bărbatul și-a agresat fizic soția, aceasta fiind preluată de un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, pe bărbatul de 48 de ani, din comuna Bălești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.