Portofel cu bani și acte găsit de o adolescentă pe o stradă din Novaci. Ce a făcut fata

0
303

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din localitatea Novaci, județul Gorj, a găsit pe o stradă din oraș un portofel care conținea bani și acte.

Tânăra nu a stat pe gânduri și a mers la poliție pentru a preda bunul găsit. Oamenii legii au reușit să găsească persoana carea pierdut portofelul. Este vorba de o femeie din localitate, care a fost chemată în dimineața zilei de joi, 25 mai, la sediul Poliției Orășeneștui Novaci, pentru a primi potofelul pierdut.
„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci i-au restituit unei doamne din orașul Novaci, portofelul în care se aflau documentele personale și suma de 300 de lei.
Ieri, 24 mai, în timp ce se afla pe strada Parângului, din orașul Novaci, femeia a pierdut portofelul pe care îl avea asupra sa.
Ulterior, acesta a fost găsit de o tânără, de 17 ani, care fără să ezite, l-a predat polițiștilor pentru a fi restituit păgubitei.
Femeia a ținut să mulțumească atât polițiștilor cât și tinerei pentru gestul său.
Felicitări, Daiana pentru spiritul civic de care ai dat dovadă!“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj

Oamenii legii amintesc faoptul că cei care găsesc un bun au obligația să îl predea în termen de zece zile, altfel riscă chiar închisoarea.
„Pe această cale, reamintim cetățenilor că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său constituie infracțiune și se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă“, au mai transmis reprezentanții Poliției Gorj..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.