Concurs de ciclism pentru copii și tineri

0
325

Un concurs de ciclism cu premii pentru copiii și tinerii cu vârsta cuprinsă între 6-18 ani va avea loc pe data de 10 iunie la AVENTURA PARC DRĂGUȚEȘTI. Înscrierile la concurs sunt deschise până la data de 5 iunie și se pot face printr-un mesaj pe Whats app la numărul de telefon 0762578471 sau pe pagina de Facebook a asociației completând formularul online. Înscrierea la concurs nu presupune taxă de participare.
Concursul GREEN BIKE RACE este organizat de Asociația Be Teen.
„Vârsta minimă pentru participarea la concursul GREEN BIKE RACE este 6 ani, iar vârsta maximă este 18 ani. Organizatorii vor solicita documente justificatoare ale vârstei participanților. Pentru participanții minori la concurs este solicitat acord din partea părinților sau tutorilor legali.
Grupa 1: 6-10 ani;
Grupa 2: 11-14 ani;
Grupa 3: 15-18 ani;
PREMII:
Premiul I la fiecare grupă: 1 BICICLETA;
Premiul II și III echipamente sportive din partea sponsorului principal Decathlon.
Toți participanții vor primi diplome și medalii“, se arată într-un comunicat de presă al Asociației Be Teen.

Creșterea gradului de conștientizare a importanței folosirii bicicletei

Casca de ciclism este obligatorie pe toată durata concursului. „Pentru participanții care nu dețin cască si bicicletă proprie se va pune la dispoziție echipament necesar. Pentru cei care nu dețin un mijloc de transport potrivit pentru ca bicicleta să poată fi transportată la Aventura Parc Drăguțești vom pune la dispoziție o autoutilitară pentru a transporta bicicletele participanților. Locul de întâlnire va fi anunțat cu 2 zile înainte de concurs.
Concursul de ciclism face parte din seria de evenimente care se vor organiza în cadrul proiectului RIDE A BIKE 4 GREEN LIFE, care a obținut o finanțare europeană nerambursabilă prin programul EUteens4Green.
Prin organizarea acestui concurs organizatorii și-au propus să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a importanței folosirii bicicletei și a beneficiilor pe care sportul le aduce vieții copiilor și tinerilor“, se mai precizează în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.