VIDEO Clinică privată cu 30 de specialități a fost deschisă la Târgu Jiu

0
908

O nouă clinică medicală a fost inaugurată luni, 8 mai, la Târgu Jiu, în sediul BCR. Aceasta este condusă de către medicul ortoped Bogdan Niculescu,  30 de specialități clinice și imagistice sunt puse la dispoziția pacienților.
Clinica deține un RMN de înaltă performanță, Radiologie digitală, Ecografie și diverse proceduri endoscopice.
Investiția se ridică la peste 1,5 milioane de euro și aparține î omului de afaceri Ilie Ilinca. „Planurile sunt mult mai mari. Pasul doi și pasul trei probabil că va trece de 4-5 milioane de euro“, a precizat omul de afaceri.

Spital privat în câțiva ani

Bogdan Niculescu și Ilie Ilinca intenționează să transforme clinica într-un spital privat, în urma unei investiții și mai mari.

„Scopul nostru este să trecem pe partea clinică, decât imagistică. Adică vrem să face una-două săli de operație, un ATI nu foarte mare, după care câteva saloane pentru internări de o zi sau internări de mai lungă durată. Tindem către un spital privat, dar asta se va realiza în timp, asta pentru că nu vom putea lua nici avizele necesare sau aprobările pentru așa ceva. Spațiul ne permite.
De la 1 iulie se va încheia contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate. Am făcut toate demersurile pentru a obține documentele pentru contractare și cu siguranță vom avea un contract. Din păcate, Casa nu oferă nelimitat fonduri. Este un plafon care este destul de mic. O să fim limitați de acest plafon și nu vom putea să facem investigații nelimitat. Oricum, prețul este destul de mic pentru investigații, dar ne putem încadra. Pacienții care se vor încadra nu vor plăti nimic“, a spus Bogdan Niculescu.

O consultație va costa între 100 și 150 de lei

Unii medici vor veni de la București și Craiova. „Avem 30 de specialități. Nu toți vor fi cu program zilnic pentru că sunt unii care vin de la Craiova sau de la București, astfel că vor veni o dată pe săptămână sau de două ori pe săptămână. Medicii de la noi din oraș vor fi prezenți zilnic sau săptămânal. Am lucrat cu medici relativ tineri și cunoscuți. Prețul consultației pe care nu l-au dat nouă a fost unul destul de mic, ceea ce indică faptul că nu au venit pentru bani. Prețul consultației este între 100 și 150 de lei, ceea ce înseamnă că doresc să facă medicină“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.