Agent de pază de la un magazin Lidl, atacat cu un spray lacrimogen

0
402

Un agent de pază de la un magazin Lidl, din Târgu Jiu, a fost atacat cu un spray lacrimogen de un bărbat din județul Ialomița.

,,La data de 1 Aprilie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că unui bărbat de 37 de ani, din comuna Bălești în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în calitate de agent de securitate în incinta unui supermarket, i-a fost pulverizat spray iritant-lacrimogen în zona feței de către un bărbat de 29 de ani, din comuna Bărbulești, județul Ialomița, pe fondul unui conflict spontan.

Atât bărbatul de 29 de ani, cât și o femeie de 25 de ani, din județul Ialomița au fost sancționați cu amendă contravențională, în cuantum de 500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.