Încă 20 de milioane de lei pentru municipiul Târgu Jiu

0
91
Guvernul a alocat o sumă de 20 de milioane de lei pentru municipiul Târgu Jiu, în vederea remedierii pagubelor cauzate de cutremure.
„Primim încă aproape 20 de milioane de lei (4 milioane de euro) de la Guvern pentru obiectivele afectate de cutremurele recente.
Săptămâna trecută am primit 15,5 milioane de lei, fondurile fiind direcționate cu prioritate către instituțiile de învățământ. De data aceasta vorbim de Grădinița nr.13 – „Vis de Copil”, Palatul Copiilor și, mai ales, investiţii de refacere şi construire a zidului de sprijin aferent staţiei de tratare a apei potabile din Târgu Jiu, dar și consolidarea drumului de acces, obiective care au fost serios avariate și în cazul cărora trebuie să intervenim urgent.
Așa cum am mai precizat, am colaborat foarte bine cu celelalte instituții implicate și mulțumim, încă o dată, președintelui Consiliului Județean Gorj, domnul Cosmin Popescu, doamnei prefect Cristina Cilibiu, inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, domnul colonel Augustin Malacu și inspectorului șef al Inspectoratului de Stat în Construcții, domnul Camil Buzera.
Iată că și Guvernul ne-a răspuns foarte rapid și ne alocă sumele de care avem nevoie, motiv pentru care mulțumim primului ministru, domnul Nicolae Ciucă, și ministrului Dezvoltării, domnul Attila-Zoltán Cseke, dar și parlamentarilor de Gorj care ne-au fost alături, Mihai Weber și Gheorghe Pecingină!“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.