Licitație pentru modernizarea centrului civic al municipiului Târgu Jiu

0
65
Lucrările de modernizare a zone centrale a municipiului Târgu Jiu au fost scoae la licuitație. „Centrul pietonal intră în linie dreaptă pentru modernizare! Am ajuns în faza de licitație și încurajez firmele din Gorj să participe cu oferte, ca de obicei, pentru că mereu am avut o colaborare excelentă și ne dorim ca banii să rămână aici.
20 de milioane de lei este suma fără TVA licitată, valoarea totală estimată a proiectului fiind de aproape 30 de milioane de lei, adică 6 milioane de euro. Termenul limită de depunere a ofertelor este 7 decembrie, urmând ca în 3 luni să aibă loc proiectarea, iar în 12 luni execuția.
Betonul amprentat va fi acoperit cu dale din andezit, un proces care nu va dura foarte mult, având în vedere faptul că se va folosi un adeziv special.
Se va interveni și asupra spațiilor verzi, vor fi înlocuiți stâlpii și corpurile de iluminat și vom avea mobilier urban nou și de calitate.
Transformăm centrul pietonal într-un adevărat mall în aer liber, o zonă destinată relaxării și plimbărilor“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.