A murit în toaleta Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

0
287

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a decedat, miercuri dimineață, în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator. Acesta fusese cu soția sa la o consultație la un cabinet privat aflat în apropiere. Bărbatul a avut nevoie să meargă la toaletă și a intrat în Policlinică, unde a decedat, ulterior. Acesta era cardiac și diabetic, iar în urmă cu o aproximativ cinci luni fusese operat pe cord.

„În cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat, un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar.
O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul. Menționăm că bărbatul nu venise la pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi grupul sanitar.
Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.