S-au răsturnat cu mașina în Ursați

0
200

Doi tineri au fost răniți, noaptea trecută, după ce s-au răsturnat cu mașina în care se aflau. Accidentul a avut loc în localitatea Ursați.

„In jurul orei 01:30 am fost solicitați sa intervenim pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Ursati in care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabila si s-a rasturnat.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma evenimentului rutier 2 persoane de sex masculin erau incarcerate in autovehicul.
S-a intervenit rapid de catre echipajele pentru descarcerare pentru extragerea victimelor prin decopertarea plafonului masinii.
Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiti Urgente a Spitalului din Tg-Jiu“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.