DGASPC Gorj caută să cumpere două case

0
220

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj caută să cumpere două case.

„Pentru îmbunătățirea serviciilor oferite copiilor, DGASPC Gorj caută să achiziționeze două imobile în care se vor înființa două servicii sociale – case de tip familial pentru copii, cu o capacitate cuprinsă între 10 și 12 locuri per casă. Astfel, invităm toate persoanele fizice și juridice interesate să participe cu oferte pentru achiziția a două case plus teren aferent, care să fie situate pe raza raza municipiului Târgu-Jiu și în localitățile componente (( Bîrsești, Romanești, Preajba Mare, Drăgoieni, Ursați, Polata, Slobozia și Iezureni), dar și în localități învecinate: Bălești, Lelești, Stănești, Dănești, Turcinești, Drăguțești, Scoarța, Runcu, Arcani.

Fiecare imobil trebuie să aibă o suprafață utilă de minim 170 mp, dar și o suprafață de teren aferent de minim 300 mp (pe lângă terenul pe care se află construcția).

Documentația de atribuire poate fi descărcată de pe site-ul Direcției: www.dgaspcgorj.ro, secțiunea ”Achiziții”, sau se poate ridica de la sediul DGASPC Gorj, Târgu-Jiu, Str. Siretului, nr 24.

Ofertele se depun în original la sediul DGASPC până pe data de 22.09.2022, ora 11“, a spus Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.