A încercat să își violeze vecina de 85 de ani, deși se afla în arest la domiciliu

0
321

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați telefonic, de către o femeie din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în noaptea de 26/27 august a.c., un bărbat ar fi intrat în locuința bunicii sale din comuna Logrești și ar fi exercitat acte de violență asupra ei.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești și Secției 8 Poliție Rurală Stoina, stabilind că în seara zilei de 26 august a.c., un bărbat de 63 de ani, din comuna Logrești, aflându-se în stare de ebrietate, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei de 85 de ani, din aceeași localitate și a încercat să întrețină relații sexuale prin constrângere cu aceasta, însă femeia s-a opus, determinându-l pe bărbat să părăsească locuința.

Bărbatul de 63 de ani se afla în arest la domiciliu pentru comiterea acelorași gen de fapte, asupra unei femei de 87 de ani, din comuna Berlești.

În urma probatoriului administrat, la data de 28 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești l-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pe bărbatul de 63 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tentativă de viol și evadare“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

 

La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Cărbunești, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.