VIDEO Cort de prim-ajutor pentru persoanele afectate de caniculă, vandalizat

0
140
Un cort de prim-ajutor pentru persoanele afectate de caniculă amplasat în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu a fost vandalizat. Un scaun a fost rupt, iar dozatorul de apă a fost spart.
„Cortul de prim ajutor din Piața Prefecturii a fost vandalizat seara trecută. Din nou! Este a doua oară când este spart dozatorul de apă și a fost rupt și un scaun.
Cerem ajutorul poliției pentru identificarea responsabililor și recuperarea prejudiciului. Nu va fi foarte dificil având în vedere că zona centrală este supravegheată video. Este o faptă gravă, mai ales că vorbim de patrimoniul orașului și de un punct creat pentru a oferi ajutorul persoanelor vulnerabile, afectate de caniculă.
Având în vedere faptul că numărul actelor de vandalism a crescut simțitor în ultima perioadă, am cerut deja Poliției Locale să-și intensifice activitatea pe timpul nopții.
Avem aceeași problemă și în ceea ce privește locurile de joacă, acolo unde suntem nevoiți să intervenim săptămânal pentru reparații sau înlocuirea mobilierului.
Știm că cele mai multe cazuri de acest gen au ca autori adolescenți și avertizăm părinții că asemenea fapte le pot afecta grav viitorul. Nu putem tolera un astfel de comportament și vă asigurăm că vor urma măsuri drastice“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.