VIDEO A furat un portofel cu bani și carduri. Furtul a fost comis într-o benzinărie

0
210

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați prin plângere, cu privire la faptul că autori necunoscuți și-au însușit pe nedrept un portofel ce aparținea unui bărbat de 30 de ani, din municipiul Timișoara, în care avea suma de 800 euro și 1800 lei, documente personale, precum și trei carduri bancare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic, cercetările fiind continuate de polițiști sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

„La data de 7 iulie, polițiștii au pus în executare un mandat de aducere față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor menționate.

În acest sens, polițiștii, urmare a investigațiilor efectuate, l-au depistat pe bărbat la adresa de domiciliu și l-au condus la sediul IPJ Gorj pentru cercetări.

Ulterior, cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit că, la data de 7 iunie a.c., bărbatul ar fi sustras portofelul persoanei vătămate dintr-o stație peco de pe raza municipiului Târgu-Jiu și a utilizat cardurile bancare găsite în portofel, efectuând mai multe tranzacții financiare neautorizate.

La data de 7 iulie a.c., polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

În cursul acestei zile, autorul faptelor a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, față de acesta luându-se măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile“, au transmis reprezentanții Poliției Gork.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.