Liceanul care se luptă cu cancerul ajutat de Academia ,,Florin Mergea”

0
143

Liceanul care se luptă cu cancerul va fi ajutat de Academia ,, Florin Mergea”. Evenimentul este denumit „Tenis pentru David”.
,,Academia de tenis Florin Mergea organizează miercuri, 15 iunie, ora 18:00, un eveniment caritabil, în sprijinul lui David, un tânăr de 15 ani care are nevoie de suportul nostru. David este elev la Colegiul național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu și comunitatea iubitorilor de tenis îi este alături în lupta pe care o duce. David a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing (formă de cancer osos).
Vom organiza un concurs pentru toți amatorii de tenis din Gorj, iar câștigătorii vor primi cadou o ora de antrenament la Academia de tenis Florin Mergea cu echipa noastră tehnică. De asemenea, la eveniment vom avea un meci demonstrativ și o licitație pentru echipamente sportive cu semnături ale unor campioni deosebiți: rachetă cu autograful lui Florin Mergea, medaliat cu argint la Rio 2016; tricou cu semnătura campioanei olimpice la simplu feminin la Rio 2016, Monica Puig; manșete semnate de Ilie Năstase; diverse materiale cu autografe de la Andrei Pavel, Goran Ivanisevic, Cedric Pioline, Ana Bogdan, Irina Begu, Andrei Pițian.
Va fi organizată si o mică zonă food & drink și produse natural din lavandă cu suportul partenerilor: Cofetaria Mithrandir, Cofetaria Vîlceanu, Restaurant pensiune Casa Vera, Lavandinne.
Toate sumele obținute din taxele de participare la concurs, vânzarea la licitație a echipamentelor sportive, vânzarea produselor alimentare și din lavandă vor fi donate lui David”, au anunțat reprezentanții Academiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.