Grav accident rutier la Runcu. Două persoane au decedat

0
502

Un grav accident rutier a avut loc luni după-masă în comuna Runcu. Trei autovehicule, dintre care o autoutilitară, au fost implicate, iar cinci persoane au fost rănite. Din păcate, două victime au decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

La fața locului au intervenit o autospeciala pentru descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apa și spuma, 2 ambulante SMURD din cadrul ISU GJ și 3 ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj.

Elicopterul SMURD a transportat o victimă la un spital din țară, ca urmare a rănilor grave suferite.

„Accident rutier cu 3 autovehicule implicate: 2 autoturisme si 1 autoutilitara. In autovehicule se aflau 7 persoane din care au rezultat 5 victime (2 inconstiente incarcerate). Cele 2 victime intrate in SCR au fost descarcerate și declarate decedate dupa efectuarea protocolului. Celalalte 3 victime in stare de constienta au fost transportate la UPU Tg Jiu cu ambulante SAJ. Celalalte 2 persoane din celalalte 2 autovehicule au refuzat transportul la spital pentru ingrijiri medicale (s-au deplasat pentru recoltari). S-a intervenit pentru descarcerarea a 2 persoane, acordare de asistenta medicala de urgenta si masuri PSI la locul accidentului“, au anunțat reprezentanții ISU Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.