Încep manifestările dedicate absolvenților. Ce licee vor celebrate în prima zi

0
186

Manifestările dedicate absolvenților de liceu și gimnaziu vor începe luni, 30 mai.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a prezentat programul manifestărilor din prima zi: „Prima zi dedicată absolvenților învățământului liceal din Târgu Jiu se adresează Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, Colegiului Tehnic „Ion Mincu”, Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu”, Liceului cu Program Sportiv și Liceului Teologic. Le mulțumim, pentru o foarte bună colaborare, directorilor acestor instituții, doamnei Cristina Goanță, domnului Hăinaru Leontin Haralambie, doamnei Ana Daria Haidău, doamnei Petroniu Claudia și domnului Vătafu Ștefan!
Intrarea la manifestările dedicate absolvenților este LIBERĂ! Toți cei interesați pot veni la Stadionul Municipal, mai ales că am pregătit o serie de surprize printre care și mult așteptatul concert susținut de MARKO GLASS și BVCOVIA!
Fiecare generație are idolii săi, propriul sistem de valori, iar noi le rămânem alături acestor tineri minunați care pășesc cu încredere pe drumul spre maturitate. Îi felicităm pentru performanțe, le uram succes în viață și le oferim, în cadrul acestor ceremonii, câteva momente frumoase pe care le merită cu prisosință“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.