Vâlcean arestat preventiv pentru sechestrarea unei gorjence

0
309

 

Un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Acesta a luat la ocazie o gorjeancă și, pe drum, i-a cerut să întrețină relații sexuale. Femeia a refuzat și a cerut să coboare din mașină, dar nu a fost lăsată.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la aceeași dată, bărbatul, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea Slătioara, județul Vâlcea, ar fi luat la ocazie o femeie, de 54 de ani, din Târgu Jiu.

Pe parcursul deplasării, femeia i-ar fi solicitat bărbatului să îi permită să coboare din autovehicul,  însă acesta a refuzat în mod repetat.

Ajungând în localitatea Scoarța, conducătorul auto ar fi întors mașina și s-ar fi îndreptat din nou spre municipiul Vâlcea, iar femeii i-ar fi permis să coboare în localitatea Bumbești Pițic.

La data de 17 aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Novaci, cu propuneri legale, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate,  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.