Trei persoane dispărute, găsite în mai puțin de o oră de către polițiști

0
193

Polițiștii au reușit identificarea cu operativitate, în mai puțin de o oră de la sesizare, a trei persoane dispărute, dintre care doi minori, de 13 ani. La căutări au fost angrenați zeci de polițiști.

„După ce polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați cu privire la dispariția unei tinere, de 23 de ani, cunoscută cu afecțiuni medicale, a fost constituită o echipă operativă, formată din polițiști din cadrul subunității și din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a identificat-o pe tânără, în mai puțin de o oră, la aproximativ 2 kilometri distanță de locuință, nefiind victima vreunei infracțiuni.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la dispariția a doi minori, de 13 ani, din Târgu-Jiu, care în cursul zilei au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit.

Minorii au fost identificați de polițiști în municipiul Târgu-Jiu și au fost încredințați părinților, nefiind victimele vreunei infracțiuni.

La căutări au participat, pe lângă polițiștii din cadrul subunităților de poliție, și lucrători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale, Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj și jandarmi din cadrul IJJ Gorj. În astfel de cazuri, timpul de reacție poate salva viața unei persoane“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.