Meniu cu mâncăruri tradiționale pentru pacienții internați în perioada Paștelui

0
200

Pacienţii care vor fi internaţi în secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în perioada sărbătorii Paştelui vor avea parte de un meniu special din care nu vor lipsi mâncărurile specifice.

„Ouă roşii, cozonac, friptură şi sarmale sunt doar câteva dintre preparatele pe care bucătăresele de la Spitalul Judeţean le vor pregăti pentru bolnavi.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pacienţii internaţi vor avea la micul dejun şi un ou roşu pe lângă meniul obişnuit.

La prânz, pacienţii vor fi serviţi cu friptură de pui, sarmale şi cozonac, dar şi ciorbe în funcţie de regimul alimentar pe care îl urmează.

Pacienţii mai au în meniul de Paşte şi friptură de pui cu piure de cartofi, piept de pui cu orez, cartofi cu roşii şi friptură de pui, ciorbă de perişoare etc. Fructele sunt şi ele în meniu.

Drobul iese din meniu în acest an, pentru că este prea gras“, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.