Au început lucrările de amenajare a parcului de lângă Coloana „fără Sfârșit“

0
363
Lucrările de amenajare a parcului de lângă Coloana „fără Sfârșit“ au demarat. Acestea sunt realizate de către societatea aflată în subordinea Primăriei Târgu Jiu, Edilitara.
„Am demarat lucrările la parcul pe care îl amenajăm lângă Coloana Infinitului, pe terenul donat de doamna Maria Banu Ertegun, căreia îi mulțumesc, încă o dată, pentru acest gest extraordinar.
Doamna Ertegun și-a manifestat dorința de a se construi un parc, în continuarea celui ce adăpostește opera lui Brâncuși, pe terenul în suprafață de 2665 mp pe care l-a cedat municipiului Târgu Jiu.
Este o investiție de la bugetul local, în valoare de 1,8 milioane lei, ce se bazează pe un spațiu verde generos, cu o alee din granit, bănci, dar și iluminat modern, bazat pe corpuri de iluminat de tip LED. Lucrările sunt executate de societatea Edilitara, sub coordonarea directorului general Adrian Dăianu. Va fi o zonă care va atrage atenția, punând, totodată, în valoare Coloana Infinitului.
De asemenea, mulțumim familiei Valeriu și Cristiana Irinel Stoica, dar și Fundației Infinitului pentru sprijinul acordat și pentru implicare în acest frumos proiect ce urmează a se concretiza în perioada următoare“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.