VIDEO Cum va arăta pasajul pe sub calea ferată din zona 9 Mai

0
1007

Studiul de fezabilitatea pentru pasajului din zona 9 Mai, din municipiul Târgu Jiu, a fost finalizat. Investiția are o valoare de peste 5 milioane de euro, iar conducerea Primăriei Târgu Jiu speră să obțină fondurile necesare prin programul Anghel Saligny.

„Este gata studiul de fezabilitate pentru pasajul pe sub calea ferată din zona 9 Mai. Este un proiect prioritar, cu finanțare prin programul Anghel Saligny, în valoare de peste 5 milioane de euro.


Pasul următor este finanțarea și pregătirea licitației pentru proiectare și execuție.
Societatea Metroul a finalizat, așa cum am spus, studiul de fezabilitate și în această vară vom avea, cu siguranță, contractul semnat.
Mi-aș dori mult ca procedurile pentru asemenea proiecte sa fie mai simple și mai rapide, dar și așa, lucrurile se mișcă destul de repede.
Anul acesta demarăm un număr foarte mare de lucrări de maximă importanță pentru municipiul Târgu Jiu. Sunt proiecte mari, multe dintre ele cu finanțare extrabugetară și pe care le-am prezentat în anii precedenți. A venit timpul sa le implementăm, așa cum am făcut și cu noile troleibuze, cu unitățile de învățământ și toate celelalte investiții“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.