Rovinărean care trăiește din ajutorul social, filmat când smulge un arbust ornamental de pe o stradă din oraș

0
481

Un bărbat din Rovinari, aflat în stare de ebrietate, a fost surprins de o cameră de supraveghere video în timp ce smulge un arbust ornamental de pe o stradă din Rovinari.
Acesta a fost prins și încătușat de polițiști.
„Sistemul de supraveghere video existent pe domeniul public al orașului Rovinari și-a dovedit încă o dată utilitatea.
Astfel, ieri, 01.03.2022, în jurul orei 18:00, una dintre camerele de supraveghere montate pe strada Castanilor, zona blocurilor D, a surprins un individ în timp ce a smuls un arbore ornamental din rădăcini, distrugând, totodată, gardul ornamental montat tocmai pentru a proteja copacul.
Individul a provocat apoi scandal în zona străzii Prieteniei, fiind încătușat de polițiștii din cadrul Poliției orașului Rovinari“, a anunțat primarul orașului Rovinari, Robert Filip.

 

Riscă să rămână fără ajutorul social

 

Vandalul este beneficiar al unor servicii sociale din partea Primăriei Rovinari și are în întreținere mai mulți copii.

„Culmea, bărbatul care nu înregistrează un venit stabil și are în întreținere mai mulți copii, este beneficiar al unor servicii sociale din partea Primăriei Rovinari, beneficii pe care le-ar putea pierde în urma acestui incident.
Între timp, angajații Societății Servicii Publice Locale Rovinari au replantat copacul și au reamenajat zona distrusă.
Reamintim pe această cale că nicio faptă de acest gen nu va rămâne nesancționată și toți cei care vor provoca distrugeri vor plăti.
Stimați cetățeni, dacă sunteți martorii unor fapte asemănătoare, vă rog să ne anunțați. O puteți face, non-stop, sunând la numărul de telefon cu apelare gratuită 0800410000“, a mai transmis primarul Robert Filip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.