VIDEO Bărbatul care a fost agresat de un polițist a fost reținut pentru 24 de ore

0
362

Bărbatul din municipiul Târgu Jiu, care a fost agresat de un polițist în propria locuință, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare,

„În continuarea cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe,distrugere și amenințare, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Polițistul agresor este cercetat

Bărbatul de 35 de ani apare într-o filmare în timp ce este agresat în locuința sa de către un polițist, în fața soției sale care este însărcinată. „În ceea ce privește imaginile apărute, cu privire la modul de acțiune al polițiștilor, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări.
Bărbatul a fost contactat telefonic pentru a se prezenta la sediul poliției pentru clarificarea aspectelor apărute în filmare, însă a refuzat“, a spus Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

A făcut scandal într-un bar

Acesta este acuzat că a făcut scandal într-un bar din Târgu Jiu. „Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, prin apel 112, cu privire la faptul că a avut o altercație cu un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu și a fost amenințat de către acesta cu acte de violență.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunității, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că în fața unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat fizic de către bărbatul de 35 de ani.
În timpul altercației aceștia ar fi distrus mai multe componente ale unui autoturism care se afla în apropiere.
Ulterior, agresorul a revenit la fața locului cu un dispozitiv cu electroșoc și l-a amenințat pe bărbat“, au mai transmis polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.