Trei petreceri, „sparte“ de polițiști și jandarmi

0
163

În weekend-ul trecut, polițiștii gorjeni, în colaborare cu lucrători din cadrul I.J.J. Gorj, au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19.

Au fost aplicate 465 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 128.000 de lei, din care 323 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002, privind circulația pe drumurile publice, 96 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19, iar restul la alte acte normative.

„În seara zile de 14 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu și jandarmi din cadru I.J.J. Gorj, au constatat faptul că pe raza comunei Bălești au fost organizate două evenimente private.

Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale față de organizatori, cu amenda în valoare de 3.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, polițiștii au mai constatat faptul că pe raza municipiului Târgu Jiu a fost organizat un eveniment privat la o societate comercială, fiind aplicate organizatorului două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.