Polițiștii gorjeni au confiscat 900 metri cubi de material lemnos

0
200

Peste 2.800 de controale au fost desfășurate în anul 2021 de către polițiștii gorjeni cu privire la prevenirea și combaterea delictelor silvice. În urma acestor acțiuni s-a confiscat cantitatea de 900 metri cubi de material lemnos.

„În cursul anului 2021, polițiștii gorjeni au desfășurat acțiuni în cadrul planului desfășurat la nivel național ”Scutul Pădurii”, pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

Cu această ocazie, polițiștii au organizat și desfășurat peste 2.800 de controale, fiind verificate aproximativ 3.400 de obiective și 2.900 de vehicule.

În cadrul acțiunilor, au fost aplicate 220 de sancțiuni, conform Legii nr. 171/2010 Republicată, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în cuantum de peste 172.000 lei.

Totodată, în baza neregulilor constatate, polițiștii au dispus confiscarea a peste 900 mc material lemnos.

Atragem atenția asupra respectării legislației în domeniul silvic!

Polițiștii vor desfășura acțiuni în baza planului ”Scutul Pădurii” și în perioada următoare, pentru identificarea și tragerea la răspundere penală sau contravențională a celor care comit delicte silvice“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.