Doi copii, pe gheața subțire a lacului de acumulare a râului Jiu

0
319

Doi copii cu vârste de 12 și 13 ani s-au aventurat pe gheața foarte subțire a lacului de acumulare de pe râul Jiu. Cei doi au fost îndepărtați de pe suprafața înghețată a lacului de acumulare de pe râul Jiu de către polițiștii locali.
„În data de 27 ianuarie a.c., un echipaj din cadrul Serviciului Circulație Rutieră al Poliției Locale Târgu Jiu, în timp ce se afla pe strada Barajelor, i-a observat pe cei doi copii care se jucau pe apa înghețată a lacului și au intervenit, de îndată, pentru a preveni producerea oricărui eveniment nedorit.
Unul dintre copii ne-a spus că a vrut să vadă cât de gros e stratul de gheață și că a încercat să îl spargă cu o piatră, pentru a-i testa rezistența.
Polițiștii locali au purtat discuții cu cei doi copii despre pericolul la care s-au expus, pentru că gheața se putea sparge în orice moment.
O simplă plimbare pe suprafața înghețată a apei se poate transforma într-o tragedie.
Persoanele care au în grijă copii minori sunt rugate să-i monitorizeze strict și să nu le permită jocul în apropierea bazinelor acvatice“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.