Ce spune conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu despre acuzațiile la adresa șefului Secției obstetrică ginecologie

0
1008

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au anunțat că va fi deschisă o anchetă în urma acuzațiilor lansate de către șeful Asociației Județene de Fotbal Gorj, Mihai Prunariu, la adresa șefului Secției de Obstetrică-Ginecologie: „În cursul zilei de luni, 10 ianuarie 2022, prin dispoziția managerului Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu va fi constituită o comisie de verificare a aspectelor sesizate în mass-media.
După analizarea faptelor și a documentelor medicale, membrii comisiei vor prezenta concluziile într-un raport care va fi făcut public. Termenul de finalizare a raportului și de prezentare a concluziilor va fi 17 ianuarie 2022“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

„Nu vă e rușine obrazului?“

Mihai Prunariu, fost consilier județean, a sesizat faptul că medicul Adrian Tetileanu a trimis-o pe fiica sa care avea unele probleme medicale după naștere la medicul cu care a născut:
„Fiica-mea, care a născut de curând, a fost la urgență la Spitalul judetean, având probleme de sănătate aferente nașterii.
Tetileanu, că doctor nu pot sa-i zic, a trimis-o la doctorul cu care a născut prin cezariană, deși el era de gardă.
Luni o să depunem o sesizare la conducerea spitalului.
Am încredere în managerul Vienescu că va lua măsuri!
Vedeți de ce există un curent nefavorabil pentru Spitalul Județean?
Bă, luați o cârcă de bani din gărzi, nu vă e rușine obrazului?“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.