Cum vor petrece sărbătorea Crăciunului beneficiari din unitățile de protecție socială din Gorj

0
348

Copiii, dar și persoanele bolnave și bătrâne internate în unitățile din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj vor petrece sărbătoarea Crăciunului așa cum se cuvine. Aceștia vor participa la împodobirea bradului de Crăciun și vor avea parte de o masă tradițională.

„În fiecare an, pe parcursul lunii decembrie, în centrele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj sunt organizate mai multe evenimente specifice perioadei sărbătorilor de iarnă. Spiritul sărbătorilor se simte în toate serviciile sociale subordonate Direcției, cu toate că a fost necesar să se respecte măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Beneficiarii serviciilor sociale au împodobit brazi de Crăciun la toate centrele subordonate Direcției, locațiile fiind decorate cu ornamente specifice. De asemenea, în prag de sărbători, beneficiarii se bucură de cadouri de la sponsori și de la oameni cu suflet mare, cărora le mulțumim pentru daruri și pentru că au ales să ne fie alături și în acest an.

Ca de obicei, de sărbători, meniul beneficiarilor din centrele subordonate DGASPC Gorj este compus din preparate tradiționale, respectiv: salată boeuf, sarmale cu mămăliguță și piftie, friptură de porc la tavă, dulciuri și fructe. În casele de tip familial aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, meniul este pregătit de către beneficiari împreună cu personalul angajat, fiind vorba despre preparate culinare tradiționale, specifice acestei perioade.

Ne dorim ca toţi beneficiarii serviciilor sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj să simtă din plin spiritul sărbătorilor de iarnă şi să se bucure de o atmosferă cât mai apropiată de cea familială. Cu această ocazie, le dorim tuturor angajaților, beneficiarilor și colaboratorilor, sărbători fericite, cu bucurii, liniște și armonie, sănătate și un An Nou mai bun!“, se arată într-un comunicat de presă al DGASPC Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.