Cadouri pentru 11 familii defavorizate oferite de 20 tineri inimoși, printre care s-a numărat și canotoarea Denisa Tâlvescu

0
453

11 familii care se confruntă cu problemele materiale au fost ajutate de 20 de tineri inimoși să aibă parte de sărbători frumoase. Printre aceștia s-a numărat canotoarea gorjeancă Denisa Tîlvescu, campioană mondială şi multiplă campioană europeană. Tinerii le-au oferit cadouri, constând în general în produse alimentare.

Nouă dintre familiile ajutate sunt din municipiul Târgu Jiu, iar acestea au 41 de copii. Banii necesari au fost strânşi de la persoanele generoase.

„Alături de marea campioană mondială Denisa Tîlvescu şi primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurenţiu Romanescu, în cadrul unei acţiuni menite să facă viaţa puţin mai frumoasă pentru 41 de copii.

Am adus haine, jucării şi alimente pentru 9 familii mai puţin norocoase, în aşa fel încât să se bucure de un Crăciun aşa cum şi-l doresc.

Am primit, în demersurile noastre, sprijinul preotului paroh Adrian Porei, de la Biserica Sfântul Nicolae. Mulţumim tuturor celor ce s-au implicat în această acţiune!

Împreună putem face viaţa mai frumoasă pentru cei mai puţin norocoşi“, a transmis Andrei Porei, unul dintre tinerii participant la acţiunile umanitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.