Aparate mobile de radiologie pentru ATI și UPU

0
102
Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-a dotat astăzi cu trei aparate mobile de radiologie. Acestea au ajuns la Terapie Intensivă și la Unitatea de Primiri Urgențe.
„Consiliul Județean Gorj a efectuat recepția unui nou lot de aparate medicale achiziționate în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj”, cod SMIS 138189, un proiect finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară 9-Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de Covid-19, Obiectivul specific 9.1-Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare Covid-19. (…)
Tot în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj” vor mai fi achiziționate echipamente și aparatură medicală pentru Secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă, dar și pentru Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Valoarea totală a proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj” este de 14.682.746,93 lei cu TVA, conform Contractului de finanțare nr. 356 din 15.09.2020“, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean de Urgență Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.