Senatorul Iordache a anunțat că demisionează din PNL

0
63

Ion Iordache a transmis că demisionează din PNL deoarece actuala conducere a partidului i-a trădat pe alegători: „Îmi dau demisia din Partidul Naţional Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! (…) Ce faceţi voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituţie! Pentru beneficiile şi sinecurile voastre, i-aţi trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie şi prieteni.
Eu nu sunt aşa!
Zilnic, zeci de oameni îmi cer să nu fiu ca voi şi să iau atitudine! Oamenii vor respect, s-au săturat să fie umiliţi şi vor să fie reprezentaţi de persoane în care să poată avea încredere.
Demisia mea vine după consultări cu gorjenii care, ca şi mine, sunt revoltaţi de comportamentul iresponsabil şi de dezastrul produs în ţară în ultimele luni“.

Senatorul acuză că românii au avut de suferit din cauza crizei politice: „Aţi destabilizat ţara doar să se aleagă Cîţu la simulacrul de Congres.
Aţi lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut preţurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil şi mâncare.
Aţi lăsat românii să moară în spitale din incompetenţă şi pentru că luptele voastre politice sunt veşnic mai importante“.

„La Gorj, după un an de Guvernare liberală, suntem pe buza prăpastiei!“

De asemenea, parlamentarul susține că economia județului Gorj se află aproape de colaps.

„La Gorj, după un an de Guvernare liberală, suntem pe buza prăpastiei!
Planul de reorganizare al Complexului Energetic Oltenia este tot secret și tot neaprobat.
Angajații companiei sunt jefuiți de dreptul de a se pensiona anticipat și tensiunea crește tot mai mult.
Nu avem niciun proiect pentru județ și nicio facilitate pentru compensarea efectelor decarbonării.
Aș putea continua la nesfârșit cu tot ce nu s-a făcut! Este clar pentru mine că Gorjul nu reprezintă o prioritate pentru acest PNL! Este datoria mea să caut sprijin pentru gorjeni și pentru proiectele județului, să găsesc oameni dispuși să muncească și să ne sprijine, nu să ne sfideze! Cred că demisia mea este un semnal pentru toți liberalii care nu mai suportă dezastrul produs de voi!
PNL și PSD, dacă aveți gânduri bune pentru gorjeni, dacă veți investi în acest județ, mă veți avea aliat, dacă nu, voi fi cel mai mare opozant al acestei alianțe care și-a mai bătut o dată joc de țară.
Gorjeni, demisia mea este un simbol al respectului pentru voi și singura posibilitate de a vă rămâne alături, în Senatul României, fără compromisuri!“

Conduce o puternică firmă de construcții, abonată la contracte cu statul

Ion Iordache a fost primarul oraşului Turceni, din judeţul Gorj. Acesta conduce o importantă firmă de construcţii, care are încheiate numeroase contracte cu statul, inclusiv modernizarea de drumuri judeţene şi naţionale. Conducerea acestei firme a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală.
Ion Iordache a fost preşedintele ALDE Gorj, după care a fost prezentat de către PSD Gorj ca un coordonator al campaniei electorale de anul trecut, dar, până la urmă, Ion Iordache a ales să se întoarcă în PNL.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.