Mihai Dafinescu a fost condamnat cu executare pentru accidentul mortal pe care l-a produs

0
684

Mihai Dafinescu, fiul fostei preşedinte al Judecătoria Novaci, a fost condamnat, ieri, de către Judecătoria Craiova la o pedeapsă de 4 ani, 6 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare, pentru ucidere din culpă.

Ca pedeapsă complementară, Mihai Dafinescu nu mai are voie să conducă un autoturism, timp de doi ani de zile. Instanţă a stabilit pentru Dafinescu plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 15.000 de lei. Sentinţa nu este definitivă.

Acesta a accidentat mortal, în luna august a anului trecut, o femeie care se întorcea de la serviciu alături de fiul său, după care a fugit de la locul accidentului şi s-a adăpostit în casa părinţilor săi.

Mihai Dafinescu a fost trimis în judecată la începutul acestui an, în stare arest preventiv.
Potrivit rechizitoriului, la jumătatea lunii august, în jurul orei 22:10, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului un autoturism marca BMW pe strada Dumbrava din oraşul Novaci, acesta a accidentat mortal o persoană de sex feminin care se deplasa în afara părţii carosabile, pe partea stângă, în sens contrar faţă de direcţia de mers a autoturismului, şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.