UPDATE Liceană dată dispărută. Nu s-a mai întors casă după cursuri

0
155

UPDATE: Tânăra a fost găsită, nefiind victima vreunei infracțiuni.

Știrea Inițială:

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa Coană Maria Cristiana, de 15 ani, cu același domiciliu, nu a mai revenit la domiciliu, după ce a terminat orele de curs.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, care a efectuat cercetarea locului faptei.

Semnalmente – înălţime aproximativ 1,71 m, greutate 75 kg., păr negru lung legat în coadă, ochi căprui, ten închis, constituție atletică și nu prezintă semne particulare.

La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni sport albastru închis, bluză de culoare cărămiziu, geacă de fâș grena, încălțată cu cizme gri înalte până la genunchi și purta ochelari de vedere.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la identificarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenta 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.