Cadouri speciale oferite de copii Spitalului Județean de Urgență și Ambulanței. „Am vrut să le mulțumim pentru tot ce au făcut“

0
197

Zece copii care participă la cursurile de Artă plastică și decorativă la Centrul de Cultură și Artă „Cobilița” au venit încărcați cu multe cadouri Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Aceștia au realizat tot felul de obiecte decorative cu ocazia sărbătorilor de iarnă pe care le-au dăruit celor două unități medicale în semn de apreciere.
„Am vrut să le mulțumim medicilor și angajaților de la Ambulanță și Spital pentru tot ce au făcut în acești ani. De asemenea, am făcut mai multe desene și m-am gândit că îi vor bucura pe copiii internați la Pediatrie”, a spus Alexandru, unul dintre micii artiști.

 

„Copiii au lucrat cu multă dăruire aceste obiecte“

„Asociația Pro Vertical, prin Centrul de Cultură și Artă „Cobilița” a donat, Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, zeci de lucrări cu tematică legată de Sărbătorile de iarnă! Lucrările au fost realizate cu migală și multă pricepere de copiii din clasa de Artă Plastică și Decorativă a Centrului de Cultură și Artă „Cobilița”. Oaspeții au fost primiți în curtea SJU Târgu-Jiu de către Dumitru Vienescu, managerul SJU Târgu-Jiu, doctorul Claudiu Constantinescu, managerul SAJ Gorj, medicul Simona Ișfan, șefa Secției Pediatrie, Laura Mătrăgună, directorul de îngrijiri medicale al SJU Târgu-Jiu și alți reprezentanți ai celor două instituții.

Copiii, alături de Aura Stoenescu (reprezentanta Asociației Pro Vertical), au creat obiecte decorative viu colorate, realizate din materiale reciclabile: oameni de zăpadă, brăduți de Crăciun în miniatură, coronițe frumos decorate, dar și zeci de desene și picturi care vor înveseli micuții internați la Pediatrie.

„Copiii au lucrat cu multă dăruire aceste obiecte. Ideea i-a aparținut lui Alexandru, unul dintre cursanți, prezent astăzi la eveniment. Au vrut să le facă o bucurie atât pacienților internați la Pediatrie, cât și medicilor și angajaților de la Spital și Ambulanță. Pentru acești copii, medicii și asistenți sunt eroi și au vrut să le mulțumească! De aceea și proiectul se numește Vă mulțumim!”, a declarat Aura Stoenescu, de la Asociația Pro Vertical și Centrul de Cultură și Artă „Cobilița”.

La finalul întâlnirii, copiii au primit daruri din partea gazdelor și au aflat lucruri interesante despre activitatea medicilor de la Ambulanță, medicul Claudiu Constantinescu, directorul SAJ Gorj, prezentându-le o autospecială.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.