Scandal între adolescenți în centrul municipiului Târgu Jiu. Polițiștii locali au intervenit

0
475

Șase adolescenți, printre care și o fată, au fost implicați într-un scandal în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Polițiștii locali aflați în patrulare au intervenit imediat. Asupra unui tânăr au fost găsite mai multe arme albe. Conflictul ar fi avut loc din cauza geloziei.

„Polițiștii locali au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între două grupuri de adolescenți, în zona centrală a municipiului Târgu Jiu.


Astăzi, 10 octombrie 2021, în jurul orei 16:30, polițiștii locali, aflați în patrulare pe bulevardul Constantin Brâncuși, au aplanat un conflict stradal, în apropierea stației taxi, la care au participat șase minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.
Conflictul s-ar fi produs pe fondul geloziei, trei adolescenți (doi băieți și o fată), fiind agresați de alți trei adolescenți.
În urma controlului corporal efectuat asupra acestora, polițiștii locali au constatat că două persoane din grupul de agresori aveau asupra lor o rozetă metalică de tip box, precum și un cuțit ținut în mâneca unei geci.
Date fiind împrejurările constatate la fața locului, toți cei șase minori au fost conduși la sediul Poliției Municipale Târgu Jiu, acolo unde au fost chemați și părinții lor, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgui Jiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.