Cum au fost pedepsiți doi primari liberali din Gorj bănuiți că nu l-au votat pe Câțu

0
509

60 de localități din totalul de 70 de județul Gorj au primit diferite sume de bani din fondul de rezervă aflat la dispoziția guvernului. Comunele conduse de primari liberali au primit câte 400.000 de lei şi unele chiar 800.000 de lei, în timp ce oraşele au beneficiat de câte un milion de lei, iar comunelor conduse de primari PSD le-au fost alocate câte 50.000 de lei, iar oraşelor doar câte 100.000 de lei.

Printre cele zece localități care au fost tăiate de la porție se numără și două comune care sunt conduse de primar liberali asupra cărora planează bănuieli că nu ar fi votat cu Florin Cîțu la alegerile pentru funcția de președinte al PNL. Este vorba de primarii localităților Turcinești și Bâlteni, Dumitru Modrea și Vasile Vlăduleanu.

Primarul liberal al comunei Turcineşti, Dumitru Modrea, explică de ce nu a primit niciun leu prin faptul că localitatea sa a fost uitată: „Chiar dacă nu mă regăsesc printre localităţile care au primit fonduri, nu mă deranjează, pentru că eu ştiu să negociez şi să am grijă de banii pe care-i am la buget. Pot să mă descurc şi fără ajutorul guvernului. Nu mi se parte ciudat că nu am primit niciun leu. Cred că s-a omis şi nu este vorba de rea voinţă. Eu am votat cum am crezut de cuviinţă şi nu credc că cineva m-a urmărit pe mine să vadă că am votat altceva. Eu ştiu ce am votat. Eu cred că s-a omis şi că altădată voi primi. Banii îi chibzuiesc atât de bine încât să mă descurc până la finele acestui an. Comuna merge spre bine, nu spre rău“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.