Bătrână de 71 de ani și vecinul său, reținuți pentru că au luat un om de pe stradă, l-au legat și l-au bătut. Bănuiau că victime este hoț

0
421

O bătrână de 71 de ani și vecinul său, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, pentru că au luat din fața locuinței un bărbat pe care îl bănuiau că avea intenția să fure din casă, l-au legat de mâini și l-au lovit cu un obiect contondent. Victima s-a speriat și a reușit să sune la 112.

Bătrâna a observat că bărbatul se perinda prin fața casei casei și a devenit bănuitoare. Femeia a crezut că acesta are intenția de a pătrunde în casă și să o deposedeze de bani și bunuri. I-a povestit și vecinului său, de 47 de ani, care s-a hotărât să-i dea o mână de ajutor și să-l prindă pe suspect. Vecinul l-a invitat în casă, iar imediat au tăbărât pe el și l-au legat, după care i-au aplicat și câteva lovituri pentru a recunoaște.

„Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data de 9 octombrie a.c., în timp ce persoana vătămată, de 47 de ani, din comuna Albeni, se afla în vizită, în municipiul Târgu Jiu, la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, în urma unui conflict spontan, a fost legat cu o sfoară de mâini și lovit cu un obiect contondent în zona toracelui, de bărbatul de 47 de ani, din localitate, dar și de o femeie, de 71 de ani, tot din municipiul Târgu Jiu.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, iar bărbatul urmează a fi prezentat astăzi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri corespunzătoare“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.