VIDEO A căzut de la etajul IV al unui bloc din Rovinari pe copertina locuinței de la etajul II

0
3018

Un bărbat din oraşul Rovinari a scăpat teafăr după ce căzut de la fereastra locuinţei sale de la etajul IV. Norocul acestuia a fost că a aterizat pe copertina vecinului de la etajul II, iar aceasta nu s-a rupt sub greutatea lui.

Nu se ştie cum bărbatul a căzut de fereastra locuinţei sale. Lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au intervenit şi au reuşit să-l salveze

„Copertina prinsă în perete în câteva dibluri, puţin îmbătrânită de vreme, soare şi vânt primise responsabilitatea de a susţine greutatea bărbatului până la sosirea colegilor noştri.
Norocul bărbatului a fost, pe de o parte faptul că a fost văzut la timp şi vecinii au alertat pompierii, iar pe de altă parte îndârjirea copertinei de a rezista eroic până când pompierii au ajuns la faţa locului.
Colegii noştri au evaluat situaţia rapid şi printr-o sincronizare exemplară, au reuşit să-i salveze viaţa bărbatului care era, uşor de înţeles de ce, foarte panicat.

Astăzi lupta contratimp a colegilor noştri a avut un final fericit, dar noi recomandăm tuturor să fie un pic mai atenţi pentru ca o situaţie de urgenţă poate fi generată oricând şi mai ales atunci când te aştepţi mai puţin.

La finalul intervenţiei toţi cei care au trăit cu sufletul la gură intervenţia colegilor noştri, au aplaudat ca după o mare reuşită. Este, într-adevăr, cea mai frumoasă parte a meseriei de pompier!“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.