Avarie majoră în Țânțăreni la conducta de apă Isvarna-Craiova

0
177

Conducta de aducțiune cu apă Isvarna – Craiova s-a spart în localitatea Țânțăreni, din județul Gorj, chiar sub o casă construită fără autorizație.
Echipele Companiei de Apă Oltenia au intervenit pentru remedierea avariei.

,,Din cauza unei avarii majore apărute astăzi, 11.09.2021, la conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova, pe raza comunei Țânțăreni, județul Gorj, Compania de Apă Oltenia a fost nevoită să treacă la manevre de reducere a presiunii apei, în vederea efectuării lucrărilor de reparații.
Avaria este localizată pe strada Gării, din satul Țânțăreni, comuna Țânțăreni, iar intervenția este mult îngreunată de o locuință ridicată fără autorizație de construire deasupra conductei.
În acest moment sunt afectate de reducerea presiunii următoarele localități de pe traseul aducțiunii: Țânțăreni, Brănești, Plopșoru, Bâlteni, din județul Gorj, precum și Filiași, Brădești, Coțofenii din Față, Coțofenii din Dos, Braloștița, Almăj, din județul Dolj.
Echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului și fac eforturi să remedieze avaria lucrând sub presiune, însă, dacă situația o va impune, se va trece la un program de furnizare a apei potabile pe care îl vom anunța ulterior”, au transmis reprezentanții Companiei de Apă Craiova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.