Spectacol luminos cu drone lângă Coloana lui Brâncuși

0
329

După concertul susținut în această seară, de la ora 20,00, de către Marin Cazacu şi Violoncellissimo în parcul Coloanei „fără Sfârșit“ din Târgu Jiu, va avea loc un spectacol luminos cu drone, o premieră în România.
Până în prezent, spectacolul cu drone a mai avut loc în România doar de două ori, la evenimente private, cu un număr redus de spectatori, dar şi de drone. În parcul din Târgu Jiu în care se află opera lui Brâncuşi vor fi folosite 50 de drone, care vor fi ridicate la o înălţime de aproximativ 50 de metri. „Visam la acest spectacol în jurul Coloanie „fără de Sfârşit“ încă de când am început acest proiect, în urmă cu aproximativ un an de zile. Este pentru prima dată când se face chiar şi la nivel european un spectacol cu drone în jurul unui monument. Vor fi făcute probe pentru ca totul să se desfăşoare fără incidente. Va fi un dans de drone în jurul Coloanei lui Brâncuşi“, a spus Mădălin Preda, un tânăr antreprenor originar din Târgu Jiu.

Spectacolul va dura aproximativ opt minute

La finalul spectacolului cu drone, organizatorii au pregătit o surpriză celor care vor fi prezenţi în Parcul Coloanei „fără de Sfârşit“. „Spectacolul va dura în jur de opt minute, iar la final am pregătit o surpriză pe placul celor prezenţi. Tot show-ul va fi corelat cu un fundal muzical., care va înlgloba tot spectacolul şi va transmite emoţii“, a mai precizat Mădălin Preda.

Dronele au fost construite de către cei doi antreprenori

Dronele au fost realizate de Mădălin împreună cu partenerul său, Alin, fiind concepute special pentru evenimente de acest fel.
„Dronele sunt făcute de noi. Au o greutate de 480 de grame cu baterie cu tot. Sunt concepute special pentru astfel de evenimente şi nu au camere de luat vederi. Sunt controlate printr-un soft“, a povestit Mădălin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.