Show-ul aerian de la Stănești programat mai devreme din cauza condițiile atmosferice

0
298
Foto: Emanuel Calaio

Cel mai așteptat moment al evenimentului aeronautic de la Stănești, Gorj Aero Show, programat pentru sâmbătă, 28 august, va avea loc în prima parte a zilei, din cauza condițiilor anunțate. Cetățenii interesați să privească  spectacolul aerian sunt așteptați la fostul aerodrom din Stănești de la ora 10. Atunci vor ateriza două aeronave BN-2 ale Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațial (INCAS), care vin cu pasageri din București.

Simbolic, aceasta este prima cursă București-Târgu Jiu, pe Aerodromul Stănești.

„Datele obținute de reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Aeriene și Aeroclubul României, partenerii noștri în evenimentul Gorj Aero Show 2021, arată o vreme capricioasă și care schimbă planurile. Astfel, show-ul susținut de aeronave și elicoptere militare, dar și aparate de zbor civile, va începe în prima parte a zilei,  fiind estimată ora 11:00 și nu 17:00, cum fusese anunțat inițial.

Reamintim că evenimentul începe la ora 10:00, pe fostul aerodrom de la Stănești, unde vor evolua mai multe aparate de zbor militare și civile, vor fi expuse machete și alte componente ale avioanelor, precum și expoziție foto -documentară despre viața aviatorului Vasile Craiu“, se arată într-un comunicat de presă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.