Vâlcean urmărit de poliție pe un drum județean din Gorj

0
76

Un bărbat din orașul Balcești, județul Vâlcea, a fost reținut de polițiști din judetul Gorj, după ce nu a oprit mașina la volanul căreia se afla la semnalele efectuate de aceștia. Acesta a fost urmărit pe o distanță de trei kilometri și, până la urmă, a fost tras pe dreapta. Bărbatul se deplasa pe drumul județean dintre Novaci și Baia de Fier.

,,Cu ocazia verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie de 31 de ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, fiind audiată în calitate de martor, ar fi dat declarații neconforme cu realitatea, legate de împrejurările esențiale ale cauzei, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de mărturie mincinoasă.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de femeia de 31 de ani și bărbatul de 43 de ani, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați  unităţii de parchet, cu propuneri procedurale”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.