Internat la Psihiatrie după ce și-a amenințat mama

0
365

O femeie, de 64 de ani, din comuna Turburea, a sesizat poliția cu privire la faptul că este amenințată de fiul său, care se află în stare de ebrietate și că acesta devine foarte agresiv.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că în timp ce apelanta se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, fiul său de 44 de ani, cu același domiciliu stabil, i-ar fi adresat amenințări cu moartea, spunându-i că o să pună foc locuinței.

Cu această ocazie polițiștii au evaluat situația constatată, luând măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu, prin care bărbatului de 44 de ani i-a fost dispus să evacueze locuința și să păstreze distanța față de mama sa pentru o perioadă de 5 zile.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare.

Având în vedere că pe timpul cercetărilor bărbatul a continuat să aibă un comportament recalcitrant, aflându-se totodată sub influența băuturilor alcoolice, s-a luat măsura internării acestuia la secția psihiatrie din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu“, a spus Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.