Viitorii polițiști au depus jurământul militar

0
20

Tinerii  admiși la Școală de agenți de poliție „VASILE LASCĂR”, din Campina au depus astăzi jurământul militar la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
În perioada 31 mai – 2 iulie a.c.,, elevii se află în prima perioada de practică în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, fiind repartizați pe lângă un tutore profesional, un polițist cu experiență, care are rolul de a îl supraveghea și îndruma pe întreaga perioadă.
Aceștia vor participa alături de polițiști la cazurile în care vor fi solicitați să intervină sau la alte acțiuni pe diferite linii, pentru a dobândi suficiente cunoștințe practice pentru a deveni buni polițiști.
Pe parcursul școlii, aceștia își vor forma deprinderile de bază necesare îndeplinirii sarcinilor ca agent de poliţie, în scopul apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor, prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional, apărării proprietăţii private şi publice.
Inspectoratul de poliție Județean Gorj le dorește mult succes în activitatea de poliție și cât mai multe realizări în carieră!”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.