Au vânat o căprioară și au tăiat-o. Trei bărbați sunt acuzați de braconaj

0
1408

Un paznic de vânătoare a sesizat poliția cu privire la faptul că pe fondul cinegetic de pe raza localității Logrești, mai multe persoane se află la braconaj.

„La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina care au surprins în flagrant un bărbat de 34 de ani, din comuna Drăghiceni, județul Olt, aflându-se lângă un căprior (femelă), eviscerat, în punctul «Zăvoiul» , din comuna Logrești.

De asemenea, polițiștii au mai identificat doi bărbați, din aceeași localitate și un autoturism în interiorul căruia au fost găsiți patru ogari de vânătoare.

La fața locului s-au deplasat pentru sprijin polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și luptători din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj.

Totodată, a fost luată măsura indisponibilizării în vederea confiscării a autoturismului, celor patru câini și două lanterne tip proiector, fiind pus sechestru asigurator asupra bunurilor, în valoare de 20.000 de lei“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.