UPDATE Adolescente din Motru dispărute de la domiciliu/Au fost găsite în Drobeta Turnu Severin

0
291

UPDATE: Polițiștii au anunțat că cele două minore au fost identificate de polițiști pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, nefiind victimele vreunei infracțiuni.

Două adolescente din municipiul Motru au plecat de la domiciliu și nu s-au mai întors. „La data de 1 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizati cu privire la faptul că minorele Cercel Luisa Mari, de 17 ani și Țucă Denisa Cosmina, de 14 ani, din municipiul Motru, ar fi plecat împreună de la locuințe în cursul nopții de 31.05.2021/01.06.2021 și nu au mai revenit până în prezent.

Minora Cercel Luisa Mari la momentul plecării este posibil să fi fost îmbracată în pantaloni de culoare neagră cu dungă albă, tricou de culoare argintie și încălțăminte sport de culoare alb cu roz.

Minora Țucă Denisa Cosmina la momentul plecării era îmbrăcată în geacă de culoare albastru cu inscripție ,,Nike’’, pantaloni din material textil de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații care sa conducă la identificarea celor două minore sunt rugate să apeleze numărul unic de urgentă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.