Minoră de 12 ani, bătută cu sălbăticie de patru adolescente – VIDEO

0
2948

Un nou ca bullying a avut loc, zilele trecute, în judeţul Gorj. O fată în vârstă de 12 ani este agresată de alte patru adolescente.
Minorele se aflau în Târgu Jiu, în zona Unirii. Acestea sunt din diferite localităţi ale judeţului Gorj. Victima. în vârstă de 12 ani, este lovită cu palmele şi trasă de păr în mod repetat. Fata este aruncată pe jos şi umilită.
Poliţişitii au luat măsura reţinerii faţă de două dintre minore.

„În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 10 mai a.c., in timp ce o minora de 12 ani, din comuna Jupanesti se afla pe Aleea Unirii din Târgu Jiu (in zona Complexului Comercial Gârdu), a fost agresata si ameninţată cu acte de violenta de patru minore cu varste cuprinse între 15 si 17 ani, din comuna Săulesti, Jupanesti, respectiv orasul Ţicleni.
In cauza s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovire sau alte violenţe, in care se continuă cercetările pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc fapta.
Politistii au lua masura reţinerii pt 24 de ore si au introdus in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj doua minore de 17 ani, din comuna Saulesti si orasul Ticeleni, iar celelalte doua minore urmează sa fie examinate in vederea stabilirii discernământului“, au transmi reprezentanţii Poliţiei Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.