Amenințat cu un cuțit de un necunoscut pe o stradă din Târgu Jiu

0
408

Un bărbat de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost amenințat pe stradă de o persoana necunoscută. De asemenea, tânărul a scos chiar un cuțit.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că apelantul, în timp ce se afla într-un autoturism staționat pe raza municipiului Târgu Jiu, împreună cu o tânără de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, o persoană de sex masculin i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, totodată scoțând un obiect înțepător-tăietor, fapte ce au provocat o stare de temere atât apelantului cât și tinerei.

În continuarea verificărilor efectuate, polițiștii au identificat pe raza municipiului Târgu Jiu, un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor  de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.