A început să se lucreze la podul de la Lainici. O nouă vizită a prefectului pe șantiere

0
246
A început să se lucreze la noul pod peste râul Jiu, din zona Lainici, din Defileul Jiului, care va duce la eliminarea restricției de tonaj, care este impusă în prezent.
„Infrastructura rutieră din județul trebuie modernizată, iar una dintre cele mai importante lucrări, din această perspectivă, se desfășoară în Defileul Jiului: construirea unui nou pod peste râul Jiu, pentru eliminarea restricției de tonaj care este impusă în prezent și amenajarea unei parcări lângă Mănăstirea Lainici.
Astăzi a avut loc, conform discuției inițiale, o întâlnire cu toți factorii implicați în această investiție: proiectant, constructor, diriginte de șantier, reprezentanți ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova. Am constat că s-a început să se lucreze și la podul peste râul Jiu, la porțiunea de drum nou construită, care va face legătura cu acesta.
Constructorul a dat asigurări că investițiile vor fi finalizate în termenul stabilit în contract: luna octombrie 2021“, a transmis prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.